Malzemeler:
4 dilim bayat ekmek
250 gram vişne
150 gram şeker
1 bardak su
Üzeri için ; kaymak
Hazırlanışı:
Ekmek dilimlerini arkalı önlü kızartın.Vişneleri şekeri ve suyu bir tencereye koyup , 8-10 dakika kaynatın.Tencereyi ocaktan alıp içine ekmek dilimlerini koyup kapağının kapatın.Soğuduktan sonra servis tabağına alıp kaymakla birlikte servis edin.
4 dilim bayat ekmek
250 gram vişne
150 gram şeker
1 bardak su
Üzeri için ; kaymak
Hazırlanışı:
Ekmek dilimlerini arkalı önlü kızartın.Vişneleri şekeri ve suyu bir tencereye koyup , 8-10 dakika kaynatın.Tencereyi ocaktan alıp içine ekmek dilimlerini koyup kapağının kapatın.Soğuduktan sonra servis tabağına alıp kaymakla birlikte servis edin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder