6 Şubat 2008 Çarşamba

REÇELLERİM HAZIR. SİZLERE KAVUŞMANIN HEYECANI İÇİNDE…


Sevgili dost ve arkadaşlarım... Bu yıl kokulu Osmanlı dağ çileklerim bahçemde oldu.Portakallarımın ise tadına doyulmuyor.Portakalın ,kabuk ve içi ile müşterek yaptığım, değişik şekil ve tatta olan reçel yapımı başladı. Ayrıca çilek reçeli yapımına da başladım. Gerçek anlamda organik, ev yapımı hijenik koşullarda,doğal aroması ile..Hiç bir şekilde içerisinde her hangi bir katkı maddesi olmaksızın.saf ve arı.Basında reçellerim hakkında çıkan ilgili yazıları sanırım okumuşsunuzdur . 650gr kavanozlarda bir haftaya kadar satışa hazır... Tarafınızdan kargo ödemeli olup, MNG kargo ile adresinize teslim…Tanıtım amaçlı olup başlangıçta son derece uygun fiat ile sunmaktayım . Bilgilerinize

Ayrıntılı bilgi için acurol@hotmail.com

7 yorum:

yildiz dedi ki...

Sevgili Erkan Bey;
Tariflerinizi ve yazilarinizi özlemistim dogrusu.
Blogcudan hepimiz kacar gibi blogspota gecince, arkadaslari dogru dürüst ziyaret edemez oldum.
Eskiden oldugu gibi yine sayfalarimizda bulusuruz artik.
Kendinize iyi bakin,sevgiyle ve dostca kalin.

nurla dedi ki...

erkan abi açıkcası sizi özler olduk blogda olsun biz buralarada geliriz sorun değil siz iyi olun yeter maşallah ne güzel bu reçeller mutlaka sipariş vericem inşallah bir gün tanışırız mutlu kalmanız dileğimle..
www.blogcu.com/nurlayemek
www.blogcu.com/nurla

Adsız dedi ki...

Erkan bey
Uzun sureden sonra sayfaniza baktim ve yine muhtesem tarifler var... 2-3 yil once aklima esip kerevizi kizarttigimda bana deli misin? demislerdi... Demekki degilmisim :)))
Tarifleriniz gercekten harika, tariflerinizde yer alan yemeklerin hikayeleri de ayrica harika...
Selamlar
Fisun-Eylul'un Annesi (Kizina Istanbul'da yedirecek taze ve dogal birsey bulamayan)

Adsız dedi ki...

recellerin fiyatlarını oğrenebilirmiyim tşk

Emine dedi ki...

Hocam,birden fazla aynı şekilde yorum yazmış olabilirim.Bugün işyerimde çok yoğun geçiyor.O yüzden kusuruma bakmayın.Reçellerimi bugün sağlam bir şekilde aldım.Merakla tek tek hepsini açtım.Ve önce herbirini teker teker kokladım,miiisss gibi kokuyorlardı ve tabiki en son tadlarına baktık.Hııımmmm....çok güzelll.En çok kayısı ve çilek reçelini çokkk beğendik.Ve evde beni bekleyen oğluma ve anneme tadtırmak için sabırsızlanıyorum.Tekrardan ellerinize sağlık....

Teşekkür ederim.

Sevgi ve saygılarımla,
Emine Eker

Adsız dedi ki...

reçeller çok güzel görünüyor

ellerinize ve emeğinize sağlık

Adsız dedi ki...

Erkan Bey ellerinize sağlık.
Ben hayatımda böyle lezzetli reçeller yemedim.Nedir bu aroma müthiş bir lezzet,müthiş bir tat
olamaz...Size saygı duymamak elde değil.Bir kaç çeşit organik reçel geçmişte aldım.Sizinkiler mukayese kabul etmez.gelsinlerde sizden öğrensinler.nasıl organik yapıldığını.Teşekkür ederim.
arkadaşlarımda sipariş verecekler.
Sema yuvalı