Malzemeler:
· 1 kilo kıraça
· 1 su bardağı un
· 1 demet roka
· 1 adet kırmızı soğan
· Kızarmak için sıvıyağ
Hazırlanışı:
Ayıklanmış balıkları tuzu suda birkaç kez yıkayıp süzün.Unu temiz bir poşetin içine koyun.Balıkları poşetin içine koyup sallayarak her tarafının unlanmasını sağlayın.Kızgın yağda iki taraflı kızartın.Yayında roka salatası ve kırmızı soğanla birlikte servis edin.
· 1 kilo kıraça
· 1 su bardağı un
· 1 demet roka
· 1 adet kırmızı soğan
· Kızarmak için sıvıyağ
Hazırlanışı:
Ayıklanmış balıkları tuzu suda birkaç kez yıkayıp süzün.Unu temiz bir poşetin içine koyun.Balıkları poşetin içine koyup sallayarak her tarafının unlanmasını sağlayın.Kızgın yağda iki taraflı kızartın.Yayında roka salatası ve kırmızı soğanla birlikte servis edin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder